Yökoulu ja kauheat naapurit

Noronen, Paula

Yökoulu lakkautusuhan alla!

Paula Norosen helppolukuinen Yökoulu-sarja jatkuu kammottavan hauskana.

Yökoulun naapuritalossa asuu kiukkuinen pariskunta. Heitä häiritsee yökoulusta kuuluva meteli. Mitä ihmettä siellä melskataan? Ja vielä öiseen aikaan! Naapurit tekevät kaikkensa sulkeakseen koko koulun, mutta yökoulun oppilaita ei niin vain hätistetä. Ratkaisevatko zombipoika Paavo ja vampyyrityttö Martta kiperän tilanteen - vai iskeekö viikate sittenkin? Sarjan ensimmäinen osa Yökoulu ja kadonnut opettaja on valittu Runeberg junior -ehdokkaaksi lasten lukuintoa edistävänä kirjana. "Kirja joka varmasti viihdyttää aloittelevia lukijoita", raati perustelee.

Kirjailijana, kolumnistina ja koomikkona tunnettu Paula Noronen jatkaa yökouluun sijoittuvaa helppolukuista kirjasarjaa, joka on pullollaan päätöntä huumoria ja jäätävän jännää äksöniä. Sarjakuvataiteilija Kati Närhen piirtämät kuvat zombien, vampyyreiden ja muiden yökoululaisten seikkailuista saavat lukijan selkäpiin karmimaan.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510423745
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.