Neropatin päiväkirja: Syteen tai saveen

Kinney, Jeff

Neropatin päiväkirjan sankarin elämä on kuin elokuvasta. Eihän yksikään tavallinen talliainen voi sählätä tähän tahtiin!

Greg Heffleyn arki sujuu leppoisasti videopelejä pelaten ja sohvalla löhöten. Aina välillä Gregin äiti yrittää patistaa poikaansa tekemään jotain hyödyllistä - tai ylipäätään tekemään jotain - mutta Greg ei ole vielä löytänyt omaa kutsumustaan. Neropatin päiväkirjan sankari ei ehkä ole maailman dynaamisin tyyppi, mutta tällä kertaa yritys menestyä on kova: hän aikoo ohjata elokuvan. Meni syteen tai saveen.

Huippusuositun Neropatin päiväkirjan 11. osassa asiat menevät tuttuun tapaan mönkään eikä koomisilta tilanteilta voi välttyä. Amerikkalainen Jeff Kinney on onnistunut luomaan surkuhupaisan teinihahmon, jonka toilailuja seurataan ympäri maailmaa. Neropatin päiväkirjoja on myyty maailmalla yli 150 miljoonaa kappaletta. Suomessakin niitä on myyty yli 100 000.

"Menestyneimpiä koskaan julkaistuja lastenkirjasarjoja."
The Washington Post

"Lukuhaluttomien ja hauskaa kirjaa etsivien suosikki."
School Library Journal

"Kinney rokkaa kirjamaailmassa."
NPR:n "Takapenkin kirjaklubi"

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510423325
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: L85

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.