Mio, poikani Mio

Lindgren, Astrid

Astrid Lindgrenin iki-ihanat satuklassikot nyt uudistettuina laitoksina!
Kerää yhteisiin lukuhetkiin tai iltasaduiksi sukupolvia yhdistävät tarinat, hahmot ja seikkailut. Sarja on loistava lahja lapselle, lapsenlapselle ja kummilapselle sekä sopiva perussatukirjasto päiväkoteihin.

Mio, poikani Mio

Eräänä iltana kotoaan katoaa Jussi, yhdeksänvuotias orpopoika. Hänestä tulee prinssi Mio, ja hän elää nyt Kaukaisuuden maassa isänsä, kuninkaan luona. Kaikki rakastavat pientä Mioa, mutta kukaan ei voi vapauttaa häntä tehtävästä, joka hänelle on aikojen alussa määrätty: yksin ja kenenkään auttamatta hänen on taisteltava kivisydämistä ritari Kaamoa vastaan

Mio, poikani Mio on hyvän ja pahan välisestä taistelusta kertova tarina, jossa on totinen pohjavire ja syvää vertauskuvallisuutta.

Astrid Lindgrenin (1907-2002) elämä oli yhtä vaiheikas kuin hänen kirjoittamansa tarinat. Maalaistyttö lähtee lapsuudenkodistaan ja muuttaa Tukholmaan. Hän perustaa perheen, kertoo satuja ja alkaa kirjoittaa niitä muistiin, ja vähitellen hänestä tulee Ruotsin tunnetuin lastenkirjailija, joka saavuttaa laajalti myös kansainvälistä mainetta. Mielikuvitusta siivittää osaltaan Ilon Wiklandin (s. 1930) lumoavan kaunis alkuperäiskuvitus.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510417379
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: L85
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.