Tallipiällikkö

Strömman, Kasper

Hittibloggaajan hervoton sarjakuva nykypäivästä

Hansin elämä mullistuu, kun hän tutustuu autotallissaan majailevaan pikku-ukkoon, Tallipiällikköön. Hykerryttävän absurdi tarina kolmiodraamasta ja työelämästä!

Mielikuvituksellinen tarina saa alkunsa, kun Hans kohtaa piippalakkisen ukkelin, joka asuu hänen autotallissaan ja sanoo nimekseen Tallipiällikkö, mutta kieltää kutsumasta itseään tontuksi. Seuraa tapahtumaketju, jossa Hansin, hänen vaimonsa Birgitan ja kaverinsa Ilpon väliset ihmissuhteet heittävät häränpyllyä, norsu muuttaa olohuoneesta ja saa uuden työn posliinikaupasta, munivat puutarhatontut perustavat vapautusliikkeen ja postinjakajaetana Kusti ulkoistetaan, kun Etanaposti myydään Ranskaan.

Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman (s. 1974) tunnetaan hirtehisen hauskasta, yhteiskuntakriittisestä Kasper Diem -blogistaan (http://kasperstromman.com/). Hänen sarjakuviaan on aiemmin julkaistu mm. Voima- ja Journalisti-lehdissä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510416716
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.