Antautuminen
Ei saatavilla

Antautuminen

Snellman, Anja

Ilmestyy elokuussa 2015

Antautuminen on kirja, jonka voi kirjoittaa vain kerran. Se on heräämisen tarina, kotiinpaluun kirja.

Palat alkavat loksahdella paikoilleen, kun kuusikymppinen kirjailija-kertoja oivaltaa, että elämänmittaiset kokemukset aistiyliherkkyydestä, intuitioista, virittyneisyydestä ja ulkopuolisuuden tunteista selittyvätkin toisin kuin ennen. Lapsuuden muistot ja ihmiset näyttäytyvät uudessa valossa, nuoruusiän tapahtumat, ystävyydet ja rakkaudet siinä missä äitiyden haasteet hakeutuvat vihdoinkin oikeisiin uomiinsa. Pakolainen ylittää jälkiään ja kirjailija pyörtää omaa tarinaansa; se minkä kertoja luuli johtuvan virtahevosta olohuoneessa onkin synnynnäisestä ominaisuudesta kummunnutta, sisäsyntyistä, syvintä omaa itseä.

Äärimmäinen herkkyys on kirous ja siunaus yhtä aikaa, ja sitä se on myös tarinan päähenkilölle, pienelle tytölle joka erilaisten nolojen tilanteiden, pilkkanimien, syrjäänvetäytymisten ja toiseuden tunteitten kautta kasvaa omaksi itsekseen ja oppii käyttämään erityisherkkyyttään voimavarana. Lapsuuden huoneissa asui virtahevon lisäksi myös kolibri, kentauri ja kaskelotti.

Anja Snellman on julkaissut 23 romaania ja kolme runokokoelmaa sekä näytelmiä ja elokuvakäsikirjoituksia. Hänen teoksiaan on käännetty yli 20 kielelle. Hän on saanut Kiitos kirjasta-mitalin, Helsinki-mitalin ja Pro Finlandia-mitalin. Hän tekee kirjailijantyön ohella myös journalistin ja terapeutin töitä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510414385
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.