Daavidintähdet

Daavidintähdet

Ohlsson, Kristina

Israelilainen legenda Paperipojasta, joka sieppaa ja surmaa lapsia, viriää henkiin Tukholmassa kun kaksi juutalaispoikaa katoaa.

Tukholman talvessa tapahtuu murha: juutalaisen päiväkodin opettaja ammutaan, ja samana päivänä kaksi juutalaispoikaa katoaa. Fredrika Bergman ja Alex Recht työskentelevät kovissa paineissa poliisitalolla, sillä joku näyttää vainoavan lapsia. Sitten Paperipoika iskee. Vai onko kyse vain jäljittelijästä? Hangesta löytyneillä lapsiuhreilla on päässään paperipussit, joihin on piirretty kauhistuneet kasvot. Juutalaisen pikkutytön kadotessa panokset kovenevat: saadaanko Paperipoika pysäytettyä ennen seuraavaa uhria? Kaikki jäljet johtavat Israeliin.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössä sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Vuodesta 2012 Ohlsson on ollut vapaa kirjailija. Vuonna 2013 hän julkaisi ensimmäisen jännitysromaanin nuorille lukijoille Glasbarnen. Kristina Ohlsson asuu Tukholmassa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510414323
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.