Mantelimaa

Supinen, Miina

Ilmestyy elokuussa 2015

Jarruton vuoristorata valon juhlan pimeään sydämeen.

Keskellä Länsi-Kyykkään kuntaa, pimeällä ja mustalla pellolla, törröttää kammottavan kiehtova ihmeiden maailma kaikille niille, jotka haluaisivat että olisi joulu ikuinen.

Mantelimaa - sekoitus huvipuistoa ja ostosparatiisia, 2000-luvun tekniikalla ja lamaa uhmaten rakennettu Korvatunturi, jossa voi ihastella mekaanisten tonttujen aherrusta, jättää tenavat lapsiparkin pomppulinnaan ja suunnata Elfettes-ryhmän eroottiseen esitykseen. Mantelimaahan ovat päätyneet töihin muun muassa asunnoton latinisti Felix, arvoituksellinen Kissi ja entinen teinitähti Molli. Päivähoidon puutteessa heidän lapsensa saavat temmeltää rapistuvan kimalluksen keskellä päivät pitkät, tutustua kellareiden salakäytäviin, satumaan synkimpiin sopukoihin ja myyttiin enkeleitä murhanneesta Antipukista.

Valtakuntaa hallitsee tornistaan joulupukkimainen liikemies Veikko H Halkio, joka pursuaa toteuttamiskelvottomia ideoita. Kun suklaaputouksesta pulpahtaa esiin ruumis, selviää ettei mikään Joulumaassa ole sitä miltä näyttää.

Mantelimaa on Miina Supisen kolmas romaani. Hänen edellinen teoksensa Säde (2013) on myyty Saksaan, Tanskaan ja Tsekkiin.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510413029
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.