Kaukana jossain onnenmaa

Venho, Johanna

Ilmestyy syyskuussa 2015

Kiehtova romaani ikuisen elämän kaipuusta

Onnellisuutta työkseen tutkiva Otto Marras on 39-vuotias, kun kaksi hänen elämänsä naista jättää hänet: Eloisa-vaimo lähtee etsimään itseään ja Oton äiti Kaarina kuolee äkillisesti plastiikkakirurgisen operaation seurauksena.

Kaarinan jäämistön äärellä Otto kohtaa sekä oman menneisyytensä että äitinsä elämän uudella tavalla. Mitä Kaarinan kaapeista vyöryy esiin, entä miten Oton entinen koulutoveri, plastiikkakirurgiksi valmistunut Huikari, liittyy Kaarinan kuolemaan? Elämänsä loppuvuosina Huikarin kanssa seurustelleella Kaarinalla on takanaan liuta sekä onnistuneita että epäonnistuneita kauneusleikkauksia. Mistä kumpusi hänen pakkomielteensä tavoitella ikuista nuoruutta? Pohtiessaan omaa osuuttaan tapahtumiin Otto joutuu silmätysten myös oman syyllisyytensä kanssa. Rakkaus ja itsekkyys kietoutuvat toisiinsa eikä helppoja vastauksia ole. Kaukana jossain onnenmaa on syvä ja otteessaan pitävä romaani 1970-luvusta ja nykyhetkestä, plastiikkakirurgiasta ja onnellisen elämän tavoittelusta.

Johanna Venho on kirjailija ja kirjoittajaohjaaja, joka on julkaissut niin runo- ja lastenkirjoja kuin romaaneja. Hänen runojaan on käännetty useille eurooppalaisille kielille. Työstään hän on saanut muun muassa Katri Vala ja Einari Vuorela -palkinnot.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510412954
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.