Kotiteollisuus - Munasillaan ja muutenkin

Hynynen, Jouni

 

Toinen tekijä: Vuoto Mika

Kotiteollisuus kuvissa vaatteet yllä ja ilman, Hynynen kertoo kaiken kuvien takaa.

Mika Vuoto on tallentanut kameroineen Kotiteollisuus-yhtyettä 2000-luvun alusta alkaen. Tapahtumia on seurannut myös Jouni Hynynen, joka kertoo omintakeisen sarkastiseen tapaansa elämästä kameran ja palvovan yleisön edessä. Tarinat kuvia takaa.

Vuodon työ Kotiteollisuuden kanssa alkoi yhtyeen läpimurtolevystä Helvetistä itään, jonka kannen hän kuvasi Tavastia-klubin takahuoneessa toukokuussa 2003.

Muutamaa vuotta myöhemmin hän kuvasi promomateriaalia 11-albumia varten.

"Levy-yhtiö toivoi, että emme kuvaisi tällä kertaa ollenkaan uskonnollista kuvastoa, emmekä olisi kännissä. Teimme ainoan mahdollisen ratkaisun: ostimme helvetillisen määrän viinaa ja suuntasimme hautausmaalle. Samalla tsekkasimme myös Speden ja Akseli Gallen-Kallelan haudat, mutta ei niitä voinut tietenkään kuvata. Ne ovat pyhiä paikkoja. Kunnioittavat muistoryypyt toki otimme."

- Jouni Hynynen

Kotiteollisuus on yksi Suomen suosituimpia rock-yhtyeitä ja Jouni Hynynen paitsi bändi laulaja-kitaristi myös menestynyt kolumnisti ja kirjailija. Jari Sinkkonen (rummut) ja Janne Hongisto (basso) ovat Hynysen taisteluparit yhtyeessä.

Mika Vuoto on Kotiteollisuuden hovikuvaaja.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510412237
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 788911

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.