Daavid ja Goljat (pokkari)

Gladwell, Malcolm

Miksi altavastaajat niin usein voittavat?

Suositun tietokirjailijan hätkähdyttävä uutuusteos kyseenalaistaa perinteiset käsityksemme vahvemman vallasta. Miksi niin usein yllätymme kun altavastaaja voittaa? Tekevätkö goljatit virheitä suuruudestaan huolimatta vai juuri sen takia? Suositun tietokirjailijan hätkähdyttävä uutuusteos, Daavid ja Goljat, kyseenalaistaa perinteiset käsityksemme vahvemman vallasta. Voiko traumaattisista lapsuudenkokemuksista olla etua? Miksi arvostetuimmat eliittikoulut eivät välttämättä olekaan paras ponnahduslauta myöhemmälle menestykselle? Minkä takia juuri epätavallisesta taustasta saa voimaa ponnistaa onnistumiseen ja hyvään elämään?

Malcolm Gladwell (s.1963) on kansainvälisesti tunnettu toimittaja, tietokirjailija ja luennoitsija. Kirjoissaan Gladwell tarkastelee luovuutta, menestystä ja ideoiden syntyä soveltaen ennakkoluulottomasti sosiologian, psykologian ja taloustieteen tuoreimpia

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510410776
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: T14

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.