Tapperin kaksoset aarrejahdissa

Rodkey, Geoff

Kaksoset kreisissä aarrejahdissa halki New Yorkin!

Claudia ja Reese Tapperin koulun oppilaat jalkautuvat eri puolille suurkaupunkia aarrejahtiin, jossa nopein ja röyhkein voittaa – tai sitten ovelin.

Kun Claudia keksii ajatuksen aarteenetsinnästä, jolla kerätään rahaa ruokaan köyhille, koko koulu riehaantuu ja joukkueet rynnivät ympäri New Yorkia aarteiden perässä pisteitä haalimassa. Kaikki koululaiset eivät kuitenkaan pelaa reilua peliä – heitä vahtimaan värvätyistä vanhemmista puhumattakaan...”Huimaan, ratkiriemukkaaseen temmellykseen ympäri Isoa Omenaa ihastuvat newyorkilaisten lisäksi kaikki muutkin – – Sarjan vanhat ja uudet fanit pääsevät oitis mukaan reippaaseen meininkiin.” School Library Journal

Geoff Rodkey (s. 1970) on yhdysvaltalainen kirjailija, joka on myös käsikirjoittanut mm. Eddie Murphy -elokuvan Isi hoitaa. Sarjan ensimmäinen kirja Tapperin kaksoset sotajalalla (keskenään) ilmestyi suomeksi 2015.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510410424
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.