Satujen valtakunta. Laajennettu laitos

Tolkien, J. R. R.

Uusi painos tulossa. Arvioitu ilmestymispäivä 26.9.2022

Satujen valtakunta on upeasti kuvitettu kokoelma J. R. R. Tolkienin runoja ja tarinoita. Nyt mukana myös Tom Bombadilin seikkailut!

Jokaisen Tolkien-fanin perusteokseen sisältyvät ritariajan komedia Maamies ja lohikäärme, fantasiakertomus Seppä ja Satumaa ja leluksi loihditun koiran huikeista seikkailuista kertova Roverandom. Kirjasta löytyvät myös Tolkienin kuuluisa essee Saduista ja tarina Niukun lehti, joka peilaa kirjailijan omaa kertojanuraa ja luomisen tuskaa. Kokoomateoksen laajennettuun laitokseen kuuluu lisäksi Tolkienin ihastuttava hobittirunokirja Tom Bombadilin seikkailut. Teosta kuvittaa Alan Leen 50 herkkää piirrosta.

Oxfordin yliopiston professori, filologi John Ronald Reuel Tolkien (1892 1973) tunnetaan nykyaikaisen fantasiakirjallisuuden isänä, joka teki varsinaisen kirjallisen läpimurtonsa 1960-luvulla. Tuolloin hänen Hobitti-esikoisromaaninsa (1937) jatkoksi kirjoittamansa fantasiajärkäle Taru Sormusten herrasta (1954 55) herätti poikkeuksellista vastakaikua amerikkalaisilla yliopistokampuksilla. Tämä nykykirjallisuudessa ainutlaatuinen teos on säilyttänyt suosionsa lukijapolvelta toiselle ja se on valittu lukuisissa äänestyksissä vuosisatansa kirjaksi. Peter Jacksonin suuren Hobitti-elokuvatrilogian päätösosa Hobitti Sinne ja takaisin saa ensi-iltansa joulukuussa 2014.

Satujen valtakunta -kokoelman ovat suomentaneet Kersti Juva, Alice Martin, Panu Pekkanen ja Vesa Sisättö.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510406892
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.