Musta höyhen (pokkari)
Ei saatavilla

Musta höyhen (pokkari)

Numminen, Juha - Saari, Mauno

M/s Nordlandian piti tehdä kahden viikon helppo keikka - noutaa Lähi-idästä 1800 pakolaista ja jakaa lasti Tanskaan, Ruotsiin ja Suomeen. Mutta kun kapteeni Sten Bremer jättää taakseen Syyrian verilöylyn ja Lampedusan kaaoksen, hänen laivallaan on 5000 pakolaisen sekalainen lauma. 

Kukaan ei halua näitä ihmisiä. Satama toisensa jälkeen sulkeutuu. ärioikeiston myrsky on noussut Euroopan ylle ja silmitön väkivalta leviää myös Suomeen - ja pian m/s Nordlandialle. 

Kylmähermoinen Bremer jyrää alustaan pohjoiseen tietämättä, että maallisen paratiisin sijasta sen matkustajille on varattu merihelvetti ja tuho. Aluksella kaunis somalityttö Baal Madow ja peloton naislääkäri Sara Kantola joutuvat kohtaamaan pahuuden silmästä silmään. 

Juha Nummisen ja Mauno Saaren seikkailu- ja rikosromaani tarttuu lukijaan terävin kynsin eikä päästä irti. Kertomus ravistelee, se on totta kuin pahin painajainen.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510397626
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.