Hobitti Tolkienin silmin
Ei saatavilla

Hobitti Tolkienin silmin

Hammond, Wayne G

Kun J. R. R. Tolkien (1892-1973) kirjoitti esikoisromaaniaan Hobitti eli Sinne ja takaisin, hänestä oli kehkeytynyt jo varsin etevä amatööritaiteilija. Vuonna 1937 julkaistu ensipainos sisälsi tekijän luomat kymmenen mustavalkopiirrosta ja kaksi karttaa sekä sidoksen ja suojapäällyksen. Hobitin myöhempiin painoksiin lisätyt kauniit akvarellityöt kuuluvat Tolkienin kuvataidetuotannon parhaimmistoon. Miljoonat lukijat ovat Tolkienin Hobitti-kuvituksen perusteella mieltäneet, miltä Bilbo Reppuli ja hänen maailmansa näyttävät, ja lukuisat muut Tolkien-kuvittajat ovat saaneet vaikutteita tekijän omasta vahvasta visuaalisesta näkemyksestä.

Hobitin 75-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistava komea taidekirja sisältää kaikki J. R. R. Tolkienin Hobittia varten luomat kuvat luonnoksineen. Yli 100 originaalipiirrosta, joista osa julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa, avaavat uusia ulottuvuuksia tämän viehättävän fantasiaklassikon sadunomaiseen maailmaan: henkilöhahmoihin, rakennuksiin ja maisema-arkkitehtuuriin.

Teoksen asiantuntevan tekstin ovat laatineet johtavat Tolkien-tutkijat ja -bibliofiilit Wayne G. Hammond ja Christina Scull. He ovat aiemmin mm. kirjoittaneet Tolkienin oman kuvitustaiteen perusteoksen J. R. R. Tolkien: Artist and Illustrator (1995) ja toimittaneet julkaisukuntoon Tolkienin sadun Roverandom (WSOY 2001).

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510392324
Ilmestymisvuosi: 2012
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.