Kelpo nainen

Steel, Danielle

Nuoren debytantin kasvutarina Yhdysvalloissa ja 1. maailmansodan runtelemassa Euroopassa
Annabelle Worthington on syntynyt vanhaan ja vauraaseen newyorkilaiseen sukuun. Nuoren debytantin turvallinen maailma keikahtaa peruuttamattomasti eräänä keväisenä päivänä, kun Titanic uppoaa ja Annabelle menettää sekä isänsä että veljensä. 
Suruajan jälkeen elämä jatkuu, kun uusi ystävyys isän entisen työtoverin kanssa johtaa avioliittoon. Aviomiehen salaisuudet kuitenkin yllättävät kokemattoman nuorikon, joka joutuu syyttään skandaalin syntipukiksi. Syntymästään saakka säädynmukaiseen elämään kasvatettu Annabelle pakenee kohua maailmansodan kourissa kipuilevaan Eurooppaan. Sodan keskellä Annabelle löytää kutsumuksensa ja uuden elämän, mutta vapautuuko hän koskaan muiden hänen päälleen langettamasta syyllisyydestä?
Vahva romaani maalaa lukijoiden silmien eteen niin 1910-luvun Yhdysvaltojen yläluokan etuoikeutetun elämän kuin ensimmäisen maailmansodan raunioiksi runteleman Euroopan - ja rauhanajan toiveikkaan uudelleenrakentamisen.


Ranskassa jo vuosia asunut amerikkalainen Danielle Steel on maailman luetuin viihdekirjailija. Hänen romaanejaan on käännetty kymmenille kielille ja myyty maailmalla yli 600 miljoonaa kappaletta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510386002
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.