Rikas rakas, köyhä rakas

Lokko, Lesley

Nic on zimbabwelaisen miljardöörin tytär, joka on jäänyt kaipaamaan etäisen isänsä hyväksyntää. Caryn taas ei ole koskaan tavannut isäänsä. Lontoon laitamilla kasvanut Caryn yrittää vain löytää tien ulos vuokrakasarmien kurjuudesta. Tory puolestaan on varttunut kuolleen sisarensa varjossa ja kaipaa kipeästi omaa tilaa.


Nicillä, Carynilla ja Torylla on erilaiset taustat, mutta koulun käytävillä he löytävät toisistaan itsensä kaltaisen sivullisen. Toistensa seurassa he voivat rentoutua omana itsenään… kunnes estradille saapuu neljäs nainen, Estelle. Hänellä on syytä olla katkera, kauneutta saada haluamansa ja kolme salaisuutta toteuttaakseen kostonsa.

Glam-litin kuningatar Lesley Lokko tietää, kuinka lukija kiedotaan kirjan pauloihin. Herkullinen uutuusromaani liukuu politiikan ja mediamaailman korruptiokierteissä yhtä vaivattomasti kuin ylellisyydenkaipuun ja kunnianhimon synnyttämien pienten valheiden pyörteissä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510385678
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.