Siru ja Kati: Muistoja
Ei saatavilla

Siru ja Kati: Muistoja

Jalo, Merja

Parhaiden ystävysten parhaimmat muistot yksissä kansissa. Tiedossa jymy-yllätyksiä ja ponitallilta paljastuvia salaisuuksia!

Pena komentaa Sirun ja Katin siivoamaan talleja, sillä tiedossa on jymy-yllätys. Mitä mallitoimisto Great Fashion on tulossa tekemään Nummelaan, ja miksi Siru kalpenee kuullessaan asiasta? Hevoskarsinoita kuuratessaan Siru ja Kati alkavat kertoa toisilleen juttuja. Millainen oli Sirun ja Repen ensikohtaaminen? Mikä heidän suhteensa katkaisi? Entä kuka on Katin salaisen ihastuksen kohde? Onko talleilla tapahtunut jotakin, mistä muut eivät tiedä?

Tämä kultainen muistokirja valottaa lukijalle Nummelan ponitallilta tuttujen bestisten – Sirun ja Katin – menneisyyttä. Nummela-fanille kirja on ehdoton taustoitus sarjan tapahtumiin ja sisältää myös ennen julkaisematonta tietoa Nummelan ponitallin ratsastajista.

Merja Jalo on kirjoittanut useita menestyksekkäitä hevossarjoja nuorille ja on tunnettu myös sisarensa Marvi Jalon kanssa yhdessä tekemistään Jesse-koirakirjoista. Jalolla on vankka kokemus hevosten kanssa työskentelystä: kirjailijan lapsuudenkotiin tuli ensimmäinen hevonen hänen ollessaan 8-vuotias ja aikuisena kilpahevosten kasvatuksesta tuli elämäntapa omalla ravitallilla. Jouduttuaan hevosonnettomuuteen Jalon on täytynyt luopua omista hevosista, mutta hevoset ovat aina kirjailijan sydäntä lähellä

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510384671
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.