Pukin paha päivä

Kyrö, Tuomas - Kyrö, Antti

Tässäpä joulutarina, joka saa cocacola-pukin lahkeet tutisemaan! Tuomas ja Antti Kyrö ovat ottaneet poroa sarvista ja näyttävät, millainen aaton hyväntekijä oikeasti on. Kertojana on varma tietolähde: joulupukki itse. 

Joulupukki ei ole asunut Korvatunturilla pitkiin aikoihin. Hänen uudessa kodissaan on lattialämmitys ja luotettava internet-yhteys, se sijaitsee Pajakkalan logistiikkakeskuksessa ja pihalla on mainio vanha autonkorjaushalli: täydellinen lahjapaja. 

Kaikki ei sentään ole muuttunut. Edelleen Joulupukin tärkein tehtävä on saada väki hiljentymään aaton virallisen julkaisun, Joulun Sanoman, ääreen. 

Tosin tällä kertaa kaikki uhkaa vaarantua, kun Joulun Sanomat tuhoutuvat tulipalossa. Pulmaan on keksittävä ratkaisu pikaisesti, sillä jos Sanoma ei ennätä vanhempien luokse ajoissa, he sotkevat kaiken: lapset eivät saa ajella rauhassa kauko-ohjattavilla autoillaan, jokaisen pitää maistaa rosollia ja mummot ahmivat kaikki suklaat. Aikuiset täytyy saada pois lasten jaloista, mutta miten? 

Antti Kyrön hurjan humoristiset nelivärikuvat eivät liioin noudata joulun perinteitä: eläköityneiden porojen kavioissa on reinot, ja hiippalakin virkaa toimittaa joulunpunainen huppari. 

Pukin paha päivä on vauhdikas, taatusti hauska kuvatarina kaikille 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Unohda Joulunsapahoittaja ja 7 päivää jouluun -lehti, ota lapsi kainaloon ja pelasta Pukin paha päivä!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510382356
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.