Ikuiset ystävät

Weiner, Jennifer

Ujo ja herkkä 9-vuotias Addie Downs ihastuu ikihyviksi, kun naapuriin muuttaa samanikäinen tyttö, rohkea ja omapäinen Valerie Adler. Yksinäinen Addie häpeää ylipainoista äitiään ja Vietnamin sodassa säikähtänyttä isäänsä. Valerie elää kahdestaan kuvankauniin hippiäitinsä kanssa, joka ei sopeudu naapuruston käyttäytymismalliin.

Tytöistä tulee erottamattomat ja he kasvavat yhdessä teini-ikäisiksi. Addien perhe kohtaa suuren surun, kun isoveli Jonin aivot vaurioituvat pysyvästi autoonnettomuudessa. Samaan aikaan Valerie pääsee upean ulkomuotonsa ja rohkeutensa ansiosta koulun sisäpiiriin. Lukion viimeisenä syksynä tapahtuu traaginen käänne, joka saa tyttöjen yhteyden lopullisesti katkeamaan. Koulun jälkeiset vuodet Addie kamppailee perheensä ongelmien kanssa ja syö suruunsa. Tv:stä hän näkee, että Valeriesta on tullut uutiskanavan suosittu säätyttö.

Viisitoista vuotta myöhemmin, luokkakokouksen jälkeisenä yönä, Valerie ilmestyy Addien ovelle ja pyytää apua. Alkaa seikkailu ja pakomatka, joka ravistelee ystävykset irti menneisyyden taakasta. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510377857
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.