Suurten tunteiden talo: Kohtauksia Kansallisoopperan vuosisadalta 1911-2011

Koivisto, Juhani

Ooppera: hetkessä leimahtavaa rakkautta ja riitaa, helliä sanoja ja salaliittoja, veitseniskuja ja suudelmia, kuohuviiniä ja myrkkymaljoja, hurmaa ja pettymyksiä, tunteiden kuohua näyttämöllä ja kulisseissa. Oopperassa eleiden on oltava suuria ja ihmisten vahvoja ja värikkäitä: pieni ilmaisu ei kanna katsomoon orkesterin yli. Siksi lehdissä on käytetty otsikkoa "Oopperassa kuohuu jälleen" yhtä kauan kuin Suomessa on ollut vakinainen ooppera.

Yleisön eteen on astuttu silloinkin, kun maassa on eletty puutteen ja sodan aikoja tai kun rahat ovat olleet lopussa. Vaatimattomat ulkoiset olosuhteet eivät ole kahlinneet hengen paloa. Laulajat olivat suuria lahjakkuuksia ja valovoimaisia persoonallisuuksia. Monille ooppera oli koko elämä - ja joskus se koitui myös kuolemaksi.

Suurten tunteiden talo kertoo elämästä ja ihmisistä satavuotiaassa Kansallisoopperassa, vaikeuksista ja voitoista, oopperan tekemisen kurjuudesta ja ihanuudesta. Upea ulkoasu ja kuvitus - sopii loistavasti lahjakirjaksikin!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510376676
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 789.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.