Blast 1 - Röykkiö ihraa

Larcenet, Manu

Jotain pahaa on tapahtunut, kenties rikos, ja sairaalassa makaa nainen tajuttomana. Epäiltynä on rankasti ylipainoinen mies, entinen ruokakirjailija ja nykyinen kulkuri. Kuulusteluhuoneessa poliisi saa faktojen, päivämäärien ja kellonaikojen sijasta kuulla kokonaisen elämäntarinan. Kuka on Polza Mancini, tämä vastenmielinen röykkiö ihraa? Sitä poliisi ei kysy, mutta juuri sen se saa tietää. Valtavan kokoinen mies kertoo tarinansa, siinä muodossa ja järjestyksessä kuin itse haluaa.

Ranskalaisen Manu Larcenet’n 200-sivuinen uutuusteos kasvaa dekkarikehyksestä elokuvalliseksi tutkielmaksi ihmisen suvaitsemattomuudesta. "Rujoutta on lupa inhota. Kun leivänpaahtimeen tulee vika, se ei ole enää leivänpaahdin", Polza toteaa. Isän kuolema on laukaissut säyseässä miehessä pelon, jota hän pystyy hallitsemaan vain juomalla itsensä tolkuttomaan humalaan. Mitkään tavanomaiset normit eivät enää kahlitse lihavaa miestä. Tavoittelemisen arvoista on vain blast, surrealistinen itsensä unohtamisen tila.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510374634
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 85361

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.