Päkä ja Titta muistoja

Jalo, Merja

Jokaisen Nummela-fanin ykköskirja! Hilpeitä muistoja, kyyneliä kirvoittavia salaisuuksia ja ennen julkaisemattomia tarinoita Päkän ja Titan kertomana.

Päkä ja Titta lähtevät talviselle rekiajelulle hakemaan joulukuusta Linnavuoren kartanosta. Leppoisan retken aikana heillä on aikaa muistella jännittäviä yhteisiä seikkailuja, vuosittaisia hiihtoratsastuskilpailuja ja aikaa jolloin Titta vielä kävi Koivuniemen tallilla.

Olivatko Repen hymykuopat ja komea Kafka-ratsu osasyynä tallin vaihtamiseen? Ja mitä ihmettä tapahtui Päkän ja sukeltajapoika Tuukan välillä kesäisessä Ponisaaressa? Hersyvät naurut irtoavat myös Lidia Linnavuoren eriskummallisista lemmikeistä ja Päkän jälki-istuntoon johtaneesta hiirikepposesta. Muistoja-sarjan toinen osa sisältää runsaasti ennen julkaisemattomia tarinoita, eli aivan uutta tietoa Nummelan ponitallin historiasta. Esiin nousee myös kyyneliä kirvoittavia salaisuuksia, jotka nekin punoutuvat yhteen jo 70 aiemmin ilmestyneen Nummelan ponitalli -kirjan tapahtumien kanssa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510374436

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini1
Rosebud Maria (ja Rosebud Mini)0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.