Kolme pient porsasta
Ei saatavilla

Kolme pientä porsasta

Billet, Marion

Kauniin värikkäässä Kolme pientä porsasta -kirjassa tuttu satu herää henkiin uudella tavalla. Kaikkihan saa alkunsa kerrassaan upeasta talonpaikasta, jonne päätetään rakentaa tiilitalo. Kahteen pikkupossuun iskee laiskuus, eivätkä ne jaksa rakentaa kunnolla. Olki- ja puutalojen asukkaat joutuvat luopumaan mukavasta elämästään nälkäisen suden astuessa näyttämölle. Onneksi vanhin porsas on viisas tiilitalon rakentaja, ja lopulta kaikki päättyy onnellisesti.

Tarina etenee sekä tekstinä että näyttämöksi avautuvien kolmiulotteisten kuvien kautta. Jokaisen porsaan talossa on runsaasti yksityiskohtia. Kirjaan kuuluu irrotettavat hahmot ja tikkaat, sekä runsaasti muita liikuteltavia ja irrallisia osia. Rakennustyömaalla on salkku täynnä työkaluja, postiluukusta löytyy oikea kirje ja mukavuudenhaluisella pikkupossulla on riippumaton vieressä mehujuoma pilleineen ja sitruunoineen.

Kirja saa pienet lukijat kokeilemaan itse yhä uudelleen ja uudelleen, miten susi pääsee tikkaita pitkin talon katolle ja kuinka tuli leimahtaa takassa. Kun tarina on kerrottu ja moneen kertaan läpi leikitty, voi pikkutavarat panna taas omille paikoilleen, possut ja suden koloihinsa nukkumaan ja solmia kirjan nauhoilla kiinni odottamaan seuraavaa satuhetkeä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: muu
ean: 9789510370070
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.