Heinäkuun neljäs

Patterson, James

un rikostarkastaja Lindsay Boxer joutuu oikeuteen epäiltynä harkitsemattomasta aseenkäytöstä, hän päättää matkustaa pois San Franciscosta ja lepuuttaa hermojaan sisarensa kotona. Kaunis pikkukaupunki osoittautuu kuitenkin kaikkea muuta kuin mieltä rauhoittavaksi paikaksi: kokonainen sarja ratkaisemattomia murhia pitää kaupungin asukkaita kauhun vallassa.

Lindsayn uran jatko riippuu valamiehistön päätöksestä, mutta tuomiota odottaessaan hän ei malta pitää näppejään erossa murhasarjan tutkimuksista. Salaperäisen joukon jäljille päästyään Lindsay huomaa murhien kytkeytyvän vanhaan tapaukseen, jota hän yritti ratkoa vuosia sitten - tuloksetta. Mediaa kuohuttava oikeudenkäynti etenee kohti päätöstään, kun Lindsay samaan aikaan jäljittää ratkaisua henkensä kaupalla.

Heinäkuun neljäs on James Pattersonin Naisten murhakerhon uusin osa. Murhia ratkovan naisnelikon vaiheita on voinut seurata Yhdysvalloissa myös televisiosta lokakuusta lähtien, jolloin kirjoihin perustuva Women’s Murder Club -tv-sarja sai näyttävän alun.

 

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510363652
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: T845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.