Kultakutri ja seitsemän kääpiökarhua
Ei saatavilla

Kultakutri ja seitsemän kääpiökarhua

Bravo, Émile

Kuka auttaisi seitsemää kääpiökarhua pääsemään eroon jättiläisestä, joka on nukahtanut heidän sängyilleen? Pillipiipari rottajoukkoineen, urhea ritari vai porsas, joka rakentaa taloja?

Kun Kultakutri on prinssin nimi ja karhujakaan ei ole kolme vaan seitsemän, tuntuu lukijasta hieman hämmentävältä. Kun seitsemän karhua ovat kääpiöitä ja heidän sängyissään nukkuvan kauniin jättiläisen nimi on Lumikki, vaikuttaa viimeistään siltä, ettei tarinan ihan näin kuulunut jatkua. Ja kaiken huipuksi prinssi kieltäytyy suutelemasta prinsessaa!

Kultakutri ja seitsemän kääpiökarhua tarjoaa kokoontumispaikan kaikille näille satuhahmoille, joiden seikkailun lopputuloksena on hullunkurinen tuttuja satuja hämmentävä sarjakuvakirja. Goscinny-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta Angoulemessa 2002 voittanut ranskalaistaiteilija Émile Bravo viihdyttää metkalla kertomuksellaan sekä pieniä että hieman varttuneempiakin lukijoita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510363300
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 853

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.