Vastaathan kirjeeseeni Miss Lonelyhearts

West, Nathanael

Nathanael West (1903-1940) oli 1900-luvun amerikkalaiskirjailijoiden parhaimmistoa, mutta elinaikanaan hän ehti kirjoittaa ainoastaan neljä romaania. Vastaathan kirjeeseeni, Miss Lonelyhearts (1933) on tekijänsä tunnetuin teos, jonka moderni kerrontatekniikka viehättää tänäkin päivänä.

"Useimmiten hän sai kolmekymmentä kirjettä päivässä. Ne olivat kaikki samanlaisia. Ne oli leikattu kärsimyksen taikinasta sydämenmuotoisella piparkakkumuotilla."

Vastaathan kirjeeseeni, Miss Lonelyhearts on tragikoominen ja satiirinen tarina nuoresta toimittajasta, joka hoitaa sydänsurujen palstaa newyorkilaisessa lehdessä. Hän vastailee lukijoiden avunpyyntöihin kepeästi, kunnes kirjeiden tuska ja epätoivo tarttuvat häneenkin.

Nathanael Westin klassikkoromaanin näennäisen yksinkertaisten ja hauskojen tapahtumien alle kätkeytyy kipeitä ongelmia. Amerikan 1920-luvun henki, taipumus villeihin unelmiin, paljastuu kirjasta verrattomalla tavalla.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510362891
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.