Aloha! Tyyli on köyhän perusoikeus

Lindfors, Jukka (toim.)

Uusi Laulu -lehti vaati 1980-luvulla keskiolutta R-kioskeihin, sai syytteen uskonrauhan rikkomisesta ja teki tunnetuksi sananlaskun "tyyli on köyhän perusoikeus".

Sen seuraaja Aloha! käsitteli kaikkea olennaista Dalista Dingoon ja ruotsinlaivoista ranskalaiseen filosofiaan.

Olipa kyseessä camp, avantgarde, rillumarei, heteroseksualismi tai sosialidemokratia, mikään outo ei ollut näille julkaisuille liian epäinhimillistä.

Lehtien hämärä aineisto mainittiin tiedotusopillisissa kiistelyissä esimerkkinä "uudesta journalismista", mitä se sitten lieneekin.

Aloha!n ja Uuden Laulun luonteenomaisimmat artikkelit ja palstanpäät on nyt koottu yhteen mammuttipakettiin. 1970- ja 80-lukujen kulttuuri- ja alakulttuurihistoria Berliinistä Myyrmäkeen aukeaa lukijalle nyt ehkä ensi kertaa näin omituisessa valossa.

Kirjaan sisältyy toista sataa reportaasia, artikkelia tai syvähaastattelua, joukko viranomaisten dokumentteja sekä Helena Lindgrenin koko journalistinen tuotanto.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510356050
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Yleinen historia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.