First Book - Pete Parkkonen Pihtiputaalta

Uusitorppa, Aino-Kuutamo

Pete Eemeli Parkkonen valloitti Idols 2008 -kisan katsojat välittömyydellään ja tyylipuhtailla esiintymisillään. Hän tuli kilpailun aikana tunnetuksi niin koskettavista balladitulkinnoistaan kuin rockrevittelyistäkin. Kolmanneksi sijoittuneesta Pihtiputaan kasvatista löytyy todellista karismaa.

Musiikki on aina määrittänyt Peten elämän tahdin. Pienestä pitäen rumpuja paukutellut artistinalku on musisoinut niin isänsä pelimanniporukoissa kuin keikoilla omien bändiensä kanssa.

Pete Parkkosen ensimmäinen albumi First Album julkaistiin maaliskuussa. Tämän fanikirjan tarkoitus on valottaa sitä, kuka Pete on ja mistä hän oikein tulee. Petelle tärkeitä asioita käsitellään hänen onnennumeroidensa kautta.

"On kivaa, että fanit saavat tietää minusta enemmän. Tulossa on hyvä kirja - mukana on varmasti myös paljastuksia", Pete kertoo.

Aino-Kuutamo Uusitorppa on aiemmin kirjoittanut Anna Abreun fanikirjan Aakkoset Annasta Öisiin maanteihin (2008). Runsaasti fanikuvia sisältävä First Book ilmestyy paitsi kirjana myös Sony Musicin kanssa yhteistyönä tehtävänä cd-levy + kirja -pakettina.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510355183
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 78.8

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.