Ensi kertaa

Sibylline

Seksiin liittyy loputtomasti asioita, joita voi tehdä ensimmäistä kertaa. Tässä aistikkaan julmassa albumissa näytetään niistä kymmenen esimerkkiä. Sibyllinen eroottisissa tarinoissa minäkertoja on aina nainen ja protagonistit ovat naisia - jopa passiivinen puhallettava nukke ajattelee ja leikkii miehellä, joka kuvittelee dominoivansa sitä.

Sibyllinen (s. 1978) kertomat tarinat ovat täynnä tunteita, hekumaa ja hiuksenhienoja vivahteita. Albumin kuvittaneet ranskalaisen sarjakuvan suuret nimet saavat fantasiat kukkimaan vapaasti. Silmäpelien, liikkeiden, asenteiden ja valittujen sanojen läpi tekijät onnistuvat antamaan hahmoilleen syvyyttä, jonka ansiosta lukija ei näe heistä ainoastaan alastonta vartaloa vaan myös sielun.

Albumin tapahtumapaikat vaihtelevat suljetusta baarista makuuhuoneen vuoteeseen, ja panoraama kattaa monet erotiikan aspektit alistamisesta masturboimiseen, biseksuaalisuuden kautta neitsyyden menettämiseen. Näkökulmien moninaisuus, asennot ja tilanteet puhuttelevat kaikkein vapautuneimpia ja vaativimpiakin lukijoita!

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510354858
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.