Uppo-Nallen aika
Ei saatavilla

Uppo-Nallen aika

Karjalainen, Elina; Taina, Hannu; Nuotio, Eppu; Nuotio, Anna

Uppiksen seurassa aika ei koskaan käy pitkäksi. Uppo-Nallen aika on pieni vuosikirja kaikille, jotka kaipaavat arkeensa piristystä ja kaikille, jotka tahtovat tehdä herkkuruokaa. Kirjaan voi myös tallentaa monia tärkeitä muistoja. Rakastettu nallukka kulkee kirjan omistajan seurassa koko vuoden, läpi jokaisen päivän. Uppo-Nallen aika on kulta-aikaa, juuri niitä hetkiä, jotka haluamme säilyttää. Aika rientää, juoksee, lentää. Päivät kuluvat yhä nopeammin, viikot ja kuukaudet vilistävät niin, ettei ajan liepeestä meinaa saada kiinni. Uppis kutsuu tarttumaan hetkeen ja näkemään arjen pienen ihanuuden.

Vuosikirjasta löytyy jokaiselle kuukaudelle oma herkkureseptinsä ja jokaiselle viikolle oma kannustava, virkistävä tai huokailuttava uppisajatuksensa. Elina Karjalaisen luomasta satunallesta on moneksi, aivan kuten elämästäkin. Kirjan kuvituksena on legendaarisen Hannu Tainan ihastuttavia mustavalkokuvia.

Aika saattaa seisahtua, kuten Uppiskin, kun tähtitaivas kaartuu ylle suurena, kimmeltävänä silkkipeittona. Tämä vuosikirja on ajan oiva tulkki.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510353974
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.