Luurankopuro

Carman, Patrick

Ryan ja Sarah ovat parhaita ystäviä, mutta yhdessä ollessaan he ovat usein hankkiutuneet hankaluuksiin. Viime kerralla vanhempien oli jo aika puuttua ankarasti asiaan.

Kaksikko murtautui hylätyn jättimäisen kullanhuuhdontakoneen sisälle sillä seurauksella, että Ryan katkaisi jalkansa. Poliisikuulusteluihin johtaneen tapauksen jälkeen Ryan saa tiukan käskyn: kaikki yhteydet Sarahiin on katkaistava.

Mitä kaivoksella tapahtui? Ryanin muistot ovat hämäriä, mutta jäätyään kotiin kipsi jalassa hänellä on aikaa kirjata kaikki tietonsa päiväkirjaan. Yhdessä Ryan ja Sarah olivat jo saaneet selville, että vuonna 1959 työmies Joe Bush oli kuollut kullanhuuhdontakoneen teräskourien uhrina. Kukaan ei kuullut hänen huutoaan.

Pian tapauksen jälkeen koko kaupunki oli saanut uuden nimen: Skeleton Creek.

Tämä arvoitus ei jätä nuoria rauhaan, vaan vastoin vanhempien kieltoja Sarah lähettää pian Ryanille sähköpostia. Hän on käynyt uudestaan kaivoksella ja kuvannut videon, jossa on todisteita jostakin pelottavasta. Kaivos on tutkittava uudestaan!

Luurankopuro on 2000-luvun hyytävä kummitusjuttu, jonka jännitys kasvaa sekä Ryanin päiväkirjan että Sarahin videoiden kautta. Huiminta tarinassa on, että lukija saa tietoonsa myös salasanat, joilla kaikki Sarahin kotisivulleen tallentamat videot avautuvat. Uskallatko kohdata kauhun kasvoista kasvoihin?

Eikä tässä kaikki: niin tietokonepelien kuin kauhuelokuvien maailmasta vaikutteita saanut nuortenromaani loppuu tilanteeseen, josta Sarah ja Ryan eivät selviä ilman muiden apua - mutta kaikki tarinan käänteet selviävät myöhemmin ilmestyvässä jatko-osassa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510353783
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: N84.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.