Rautakorko

London, Jack

Jack London (1876-1916) oli kaikessa vapauden rakastaja. Hänet tunnetaan parhaiten karujen erämaiden kuvaajana ja henkilökohtaisen Martin Edenin kirjoittajana. Yhtä merkittävä London on yhteiskuntakriitikkona. Rautakorko on hänen tiedon- ja elämänrakkautensa summa, hänen tuotantonsa avainteos.

Rautakorko on rahavallan ja kärjistyvän kurjistumisen kaksinaisuuden mestarillinen pelkistys. Rautakorko on kuvaus sisällissodasta, vallankumouksesta ja vastavallankumouksesta. Rautakorko on kehitysromaani, rakkauskertomus, keskusteluromaani ja kunnianosoitus kokonaiselle proletaarien sukupolvelle. Rautakoron sivuilla elää se vallankumouksien, sotien ja yhteiskunnallisten mullistusten aikakausi, joka teoksen ilmestyessä vuonna 1908 oli vasta iduillaan - alkeismuodossa, jonka kehityssuunnasta monet johtavat poliittiset tekijätkään eivät saaneet yhtä näkemyksellistä selvyyttä.

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510352014
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.