Taivaallinen munakoiso
Ei saatavilla

Taivaallinen munakoiso

Lindfors, Marja

Lähde makumatkalle munakoison sydänmaille! Marja Lindfors on kiertänyt Välimeren rantoja ja kerännyt paikallisista tavernoista, trattorioista ja kotikeittiöistä niiden herkullisimmat munakoisoreseptit. Parhaista löydöistään hän on koonnut kauniin, makuhermoja kutkuttavan kirjan, jonka sivut ovat tulvillaan mehevien munakoisoruokien pehmeitä makuja ja täyteläisiä tuoksuja.

Taivaallinen munakoiso - Ruokia Välimereltä sisältää kuusikymmentä houkuttelevaa ohjetta, jotka onnistuvat vaivatta kotikokiltakin. Kirjan resepteillä valmistuu maukkaita alkupaloja, lisukkeita, pikkulämpimiä, piirakoita, pizzoja, pastoja ja pääruokia. Kokeile vaikkapa rapsakoita munakoisobruschettoja, provencelaista kasvishöystöä, fetatäytteisiä munakoisokääröjä tai suussa sulavaa libanonilaista munakoisopyreetä, Baba ghanougea.

Marja Lindfors on kokenut ruokakirjailija, rutinoitunut ruokakurssien vetäjä ja intohimoinen hyvän ruoan ystävä. Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Kurpitsa, Libanonin makuja, All’italiana ja Cucina Povera.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510349724
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.