Maameren tarinat 5-6

Le Guin, Ursula K.

Maameri... velhojen ja varjojen sirpaleinen saaristo... lohikäärmeiden ja labyrinttien sokkeloinen maailma 

Ursula K. Le Guinin upean ja viisaan Maameri-sarjan viides ja kuudes osa yhteisniteenä. 

Kertomuksia Maamereltä sisältää viisi itsenäistä novellia, jotka laajentavat ja selittävät neljän aikaisemman Maameri-romaanin tapahtumia sekä Saaristomeren mutkikasta maailmanjärjestystä. Novellien aiheet käsittelevät muun muassa velhokoulun perustamista Roken saarelle, nuoren naisen kivistä tietä miehisen koulun oppiin sekä nuorukaisen ristiriitaa rakastamisen ja velhokutsumuksen välillä. 

Romaanissa Toinen tuuli kuolleet pyrkivät murtautumaan elävien maailmaan kylätaikuri Lepän unien kautta valloittaakseen Maameren. 

Vuosisatoja kestäneen rauhan jälkeen myös lohikäärmeet ovat palanneet ihmisten ilmoille ja tekevät tuhojaan läntisessä Havnorissa. Maameren maagien on viimein turvauduttava ihmiskäden mestarillisiin taitoihin korjatakseen elämän ja kuoleman horjuvan tasapainon. 

"Le Guin ymmärtää taikuutta ja lohikäärmeitä paremmin kuin kukaan muu." - Michael Swanwick 

Ursula K. Le Guin (1929-2018) on maailman arvostetuimpia fantasia- ja scifikirjailijoita. Le Guinin syvää viisautta tihkuva Maameri-sarja on voittanut useita kirjallisuuspalkintoja, muun muassa National Book Awardin (Kaukaisin ranta) ja Nebula-palkinnon (Tehanu). Maameren tarinoita pidetään myös tärkeänä esikuvana J. K. Rowlingin Harry Potter -sarjalle.  

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510348994
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.