Isä, poika ja Pyhäranta

Palviainen, Jukka-Pekka

Perjantai, isä hautaa isäänsä ja poika isoisää. Alkaa pitkä viikonloppu, jonka kuluessa suvun miesten mykkyyden salat aukeavat pikku hiljaa.

Kuin ei riittäisi että pojan vaimo jätti tämän ja äiti lähti isän luota toisen miehen matkaan, täytyy vielä kohdata isoisän rintamakarkuruus, isoäidin tapaturmainen kuolema isän virheen vuoksi, isän nuoruuden rakastetun yllättävä paluu ja loputtoman tuntuinen väärinymmärrysten ketju.

Oudointa tässä murheisten laulujen kertomuksessa on, ettei se ole ahdistava. Vaikka Palviainen käsittelee vakavia aiheita ja teemoja, hän aiemmasta tuotannostaan tutuin humoristisin keinoin kykenee keventämään tarinaa juuri sopivasti: lukija hymähtelee tarinalle toivoen samalla, että eläkkeellä oleva hammaslääkäri-isä antaisi edes hieman armoa itselleen, pojalleen ja läheisilleen.

Palviaisen kertomus on huikeiden kuvien kuljetusta halki 60 vuoden, tekijänsä syvällisin romaani ja uran pääteos - tähän mennessä.

Jukka-Pekka Palviainen (s. 1967) on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja asuu perheineen Vammalassa. Isä, poika ja Pyhäranta on hänen neljäs aikuisille suunnattu romaaninsa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510345979
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.