Merkintöjä Burmasta
Ei saatavilla

Merkintöjä Burmasta

Delisle, Guy

Guy Delisle asui vuosina 2005-2006 sotilasjuntan hallitsemassa Burmassa. Merkintöjä Burmasta -reportaasisarjakuvassa piirtäjä kuvaa laajasti kokemuksiaan maasta, jossa munkit kiertelevät almukippojensa kanssa, käärmeet vilistävät ja kulkukoirat räksyttävät kintuissa kadulla.

Delisle saapuu Burmaan Lääkärit ilman rajoja -järjestössä työskentelevän puolisonsa ja pienen poikansa kanssa. Lastenrattaiden takaa hän tutustuu maahan, jonka asukkaat ihmettelevät valkoihoista vauvaa. Kuumuus, sosiaalinen kontrolli, sensuuri, sähkökatkot ja ajoittain räjähtelevät pommit piinaavat piirtäjän arkea, mutta hän saa myös ystäviä paikallisista ihmisistä.

Länsimaisen perheenisän arkipäivää diktatuurissa kuvaava sarjakuva on koskettava ja huumorintäyteinen mestariteos. Se on graafisesti onnistunut, uskaltava dokumentti, joka avaa suljettuja ovia. Quebeciläinen Delisle kertoo Burmasta kaiken, mitä hän näkee, kuulee huomaa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510345221
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 853

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.