Petropolis

Ulinich

Sasha Goldberg on mustaihoinen juutalaistyttö. Kiharatukkainen, silmät kuin suklaamunat. Tyttö, jota ei päästetty esittämään lumihiutalekeijua edes ensimmäisellä luokalla. ruokailun jälkeen ja Tervetuloa Asbestos 2:een, mallikaupunkiin.

Neljätoistavuotiaana Sasha ei opi tanssittamaan sormiaan pianon koskettimilla. Ei vaikka hänen äidillään on kasvatusperiaatteita vaikka millä mitalla. Sellaisia kuin: hymyile, pidä kieli suussa ja älä pureksi kynsiäsi. Sen sijaan Sasha rakastuu 18-vuotiaaseen työttömään taiteilijanalkuun, huomaa olevansa raskaana ja karkaa Arizonaan postimyyntimorsiamena. Alkaa mustan huumorin sävyttämä odysseia Sashan etsiessä Yhdysvaltoihin kadonnutta isäänsä.


Anya Ulinichin debyyttiromaani on tarina ulkopuolisuudesta, kulttuurien kohtaamisesta ja selviytymisestä. Ironisin silmin tarina kulkee siperialaisesta lähiöstä Arizonan kautta Brooklyniin. Esikoiskirjailija Ulinich kasvoi Moskovassa, opiskeli taidetta Chicagossa ja Kaliforniassa. Nykyään hän asuu New Yorkissa. Petropolis on ihastuttanut sekä kriitikkoja että lukijoita.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510343777
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.