Mummoista mummoin

Hämäläinen, Karo - Silmukka, Salla

Tämä on teille rakkaat masokistit ja muut itsensä tärviölle naurajat. Aikamme mummovitsien kokoelma on mummouden ylistyslaulu, hassutusten Granny Smith.

Rakkaat masokistit ja muut itsensä tärviölle naurajat. Mikäli ette saaneet mahaanne kipeäksi tekijäparin edellisestä vitsikokoelmasta (Mummo marjassa, 2007) tämä on juuri teille. Mummoista mummoin on ehtymätön mummovitsien sampo - mummouden Kalevala ja korkea veisu yksissä kansissa.

Mummoista mummoin ei tyydy ainoastaan virnistelemään aikamme kuuluisimmille mummoille vaan esittelee myös mummoversioiksi muussattuja taiteen helmiä. Laihialaiset mummot ovat tietysti ihan oma lukunsa, mutta tässä kirjassa mummot, nuo kansakuntamme kantavat voimanpesät, myös opettavat, ottavat yhteen virkavallan kanssa ja jatkavat kuoliaaksinaurattamistamme vielä vanhainkodissakin. Vaan montako mummoa tarvitaan vaihtamaan yksi hehkulamppu? No, ainakin kaksi. Toinen vaihtaa lampun ja toinen vahtii bingokuponkia... haahaa. Aijai! Tämähän menee suoraan... YLäMUMMOON!!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510343456
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.