Pahkasika - huiputustasuoraan huipulta
Ei saatavilla

Pahkasika - huiputustasuoraan huipulta

Wallin, Stefan

Tulee se mies räkänokkaisesta tyhjännaurajastakin, mutta tuleeko Pahkasian lukijasta ministeriä? Tähän polttavaan kysymykseen saamme vastauksen Pahkasian uusimmasta jättiniteestä, jonka on koonnut kulttuuriministeri Stefan Wallin.

Yli 300-sivuiseen huumorin kulttuurisokkiin ministeri Wallin on poiminut kaikki omat hupisuosikkinsa: hersyvän naurettavia sarjakuvia, kutkuttavan hauskoja artikkeleita ja hulvattomia sananpläjäyksiä. Mukana on sekä Pahkasika-huumorin kuolemattomia klassikoita että persoonallisia löytöjä.

Huumorilehti Pahkasika ilmestyi vuosina 1975-2000. Tuosta suomalaisen huumorin kansallisarkistosta on Johnny Kniga tislannut esiin nyt jo kolmannen kolossaalisen opuksen. Jokainen niistä pitää sisällään ihan oman erikoispiirteensä. Ensimmäisen toimittajan, Tommi Liimatan, sanottiin liikkuneen Pahkasian marginaalissa. Simo Frangénin taas sanottiin kuljettaneen lukijansa itse asian ääreen. Yhtäkaikki - ne ovat molemmat saavuttaneet vankan suosion lukijoiden keskuudessa.

Uusimman Pahkasika-kirjan toimittanut ministeri Stefan Wallin puolestaan näyttää, millaiseen huumoriin pohjoismainen kansanvaltamme nojaa. Herää kysymys, löytyykö edes hallitusohjelmasta mitään vastaavaa?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510342831
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.