Muleum

Loe, Erlend

ulie menettää perheensä lento-onnettomuudessa Afrikassa. Varakkaan perheen 18-vuotias neito jää elelemään hulppeaan taloon apunaan puolalainen Krzysztof, joka huolehtii talon ylläpidosta.

Itsetuhoinen Julie yrittää itsemurhaa muun muassa nälkiintymällä (ei, liian tuskallista) ja tartuttamalla itseensä Romaniassa lintuinfluenssan. Välillä hän kipaisee talviolympialaisten innoittamana Soulissa tapaamassa pikaluistelun moninkertaista olympiamitalistia Ahn Huyn-soota. Lyhyt suhde on seksuaalinen, ja hieman myöhemmin Julie saa tietää olevansa raskaana.

Sitkeästi hengissä pysyttelevä Julie juoksee Lontoon maratonin ja päättää matkustaa jonnekin vaaralliseen paikkaan tullakseen vaikka ammutuksi. Omaisuutensa hän on testamentannut nimeään kantavalle itsetuhoisten tukisäätiölle.

Tästäkin huolimatta tarinalla on onnellinen loppu. Niin, se Muleum. Ihan pikkuisena tyttönä Julie kutsui jokaista ulkomaista museota muleumiksi. Koko perhe opiskeli tavan ja ehkä se vielä voisi periytyä edelleenkin...

Muleum on yllättävien käänteiden täyttämä absurdi ja hauska tarina.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510341926
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.