Hetkiä luonnossa - vuodenkierto kuvina

Murtosaari, Jussi

Lähde matkalle läpi vuodenaikojen ja koe Suomen luonto kaikessa komeudessaan ja erikoisuudessaan! Kirjaan on valikoitu vuosien varrelta yli 20 mielenkiintoista tarinaa, jotka on kuvitettu osin ainutlaatuisella materiaalilla. Tarinoiden taustalla on tuhansia kuvausmatkoja ja luonnossa vietettyjä maastopäiviä. Näiden retkien ansiosta pääset rauhassa tutustumaan perhosten lennon yksityiskohtiin, karhujen sielunelämään tai vaikkapa itäisten lintuharvinaisuuksien vaelluksiin. Samalla kurkistetaan myös kuvien taustoihin, itse kuvaamiseen kaikkine kommelluksineen.

Tämä kirja juhlistaa jyväskyläläisen rakennusarkkitehti Jussi Murtosaaren 30-vuotista luontokuvaajan uraa. Ensimmäisen kameransa Jussi sai 15-vuotiaana, ja siitä asti hän on ottanut luontokuvia lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Nykyisin kuvaaminen on hänellä jo osa yritystoimintaa. Ainutlaatuisten kuvien taustalla on vankka luontotuntemus. Pääasiallisena kuvauskohteena ovat aina olleet eläimet – kuvaajan omin sanoin: ”Kaikki käy, mikä liikkuu.”

Kirja on mainio liikelahja ja se on oivallinen lisä jokaisen luonnosta kiinnostuneen kirjahyllyssä.


Kustantaja: Docendo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510340479
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 75.7

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.