Viimeinen mittel - nuori temppeliherra
Ei saatavilla

Viimeinen mittelö - nuori temppeliherra

Spradlin, Michael P.

Kaikki oli oikeastaan väärinkäsitystä, mutta sitä on paha mennä selittämään leskikuningatar Eleanorille. Maryamia varten on jo pystytetty hirsipuu linnan pihalle.Sankarimme ovat päässeet palaamaan Englantiin, mutta vielä ei ole aikaa nostaa jalkoja pöydälle. Tristanin, neito Maryamin, Robardin ja Enkelin täytyy pinnistää itsensä vielä viimeiseen epätoivoiseen yritykseen pelastaa Pyhä Graali.Matka on täynnä vaaroja, uusia vihollisia ja katala sir Hugh on yhä heidän kannoillaan.

Viimeinen mittelö on Nuori temppeliherra trilogian päätösosa. Kirjailija Michael P. Spradlinilla on kyky kuvata nuoria sankareitaan aidolla tavalla vaaroja ja seikkailuja väistämättä. Tapahtumien vilskeessä ei teekutsuille ole tilaa. Sarjan ensimmäinen osa Graalin vartija ilmestyy WSOY-pokkarina kesällä 2010. Nuoren temppeliherran nettisivut löytyvät osoitteesta www.theyoungesttemplar.com.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510340271
Ilmestymisvuosi: 2010
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.