Tilintarkastusprosessi käytännössä
Ei saatavilla

Tilintarkastusprosessi käytännössä

Halonen, Kaarina - Steiner, Maj-Lis

Tilintarkastusprosessi käytännössä -teoksessa käsitellään yksityiskohtaisesti, kuinka tilintarkastus suoritetaan noudattaen IFAC:n uudistettuja ISA-standardeja, joita sovelletaan 15.12.2009 tai sen jälkeen alkavilta tilikausilta laadittavien tilinpäätösten tilintarkastuksiin.

Kirja opastaa läpi tilintarkastusprosessin tilintarkastuksen lähtökohdista ja tavoitteista dokumentoinnin viimeistelyyn asti. Siinä käsitellään yksityiskohtaisesti tilintarkastusprosessin vaiheet ja asiat, jotka kussakin vaiheessa tulee ottaa huomioon. Teoksesta saa käytännön ohjeiden lisäksi kattavan kuvan tilintarkastuksesta, lähtien liikkeelle ammattimaisen tilintarkastuksen peruskäsitteistä. Tilintarkastusstandardeihin perustuvat tilintarkastusprosessin vaiheet avataan siten, että lukija ymmärtää, mitä niillä käytännössä tarkoitetaan.

Tilintarkastusprosessi käytännössä on perusteellinen käsikirja, joka on erinomainen apuväline tilintarkastuksen ammattilaisille ammattitaidon päivitykseen ja ylläpitoon.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510340226
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.