Tallivuosi

Jalo, Merja

Tallivuosi on täytettävä kirja kaikille hevosiin ja Nummelan ponitalli -sarjaan hullaantuneille. Kirjaan voi tallentaa tietoja omasta hoitohevosesta ja muista hevosystävistä. Se etenee vuodenajoittain, ja sivuilla on runsaasti tilaa myös omille merkinnöille ja tallipäiväkirjalle. Merkitse muistiin kaikki hevosenhoidossa hyödyllinen kisoista rokotuksiin ja kirjaa ylös kuulumiset ratsastustunneilta!

Kirjan täyttämisen lomassa Tallivuodesta voi lukea mehukkaita sitaatteja Nummelan ponitalli -kirjoista. Siihen on koottu Nummelan hienoimmat laukkakohtaukset ja romanttisimmat hetket, joissa näkyy vuoden kierto tallilla. Tutuksi tulevat myös Nummelan ponitallin hevoset, joiden sukutauluja lukijat pääsevät tutkimaan ja joiden mallin mukaan syntyy myös oman hoitohepan sukutaulu.

Hyödyllisten hevostietojen lisäksi kirjassa on hauskoja ja jännittäviä tehtäviä Nummelan ponitalli -sarjan 59 osasta. Satutko vielä muistamaan, ketä pässi pukkasi takalistoon Finnholmin hevosleirillä? Testaa myös, kuka henkilö olisit Nummelan ponitallilla!

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510339435
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 6741

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.