Maallemuuttajat 1 : juurevaa elämää

Larcenet, Manu

Tuulahdus raikasta ilmaa on luvassa, kun Manu ja Mariette jättävät taakseen asuntonsa Pariisin lähiössä ja muuttavat maalle. Maalaiselämään tottuminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin voisi kuvitella: hiljaisuus, rauha, uudet naapurit, paikallismurre, metsästys, kotiviina ja talvi aiheuttavat pariskunnalle monia ihmetyksen aiheita ja vaikeitakin hetkiä...

Juurevaa elämää koostuu pienistä, muutaman ruudun pituisista episodeista, jotka ovat kepeitä, mutta samalla syvällisiä. Albumissa huumori kukkii jokaisella sivulla ja kaikissa puhekuplissa. Läsnä on myös Manu Larcenet’n sarjoille ominainen hellyys ja realismi ympäristön kuvauksessa. Larcenet ja käsikirjoittaja Jean-Yves Ferri puhuvat ymmärtäväisesti ja terävästi elämää tarpeeksi nähneelle kolmikymppisten sukupolvelle. Albumi kutsuu näkemään nuorten aikuisten maailman sellaisena kuin se on.

Larcenet’n Pieniä voittoja -sarjakuvien ystävät eivät voi olla pitämättä ranskalaistekijän tästäkään sarjasta. Albumin tapahtumat pohjautuvat osittain piirtäjän omiin kokemuksiin. Kuten sarjakuvan sankari, sarjakuvapiirtäjä Manu Larssinet, myös Larcenet on paennut Pariisista maaseudun rauhaan tyttöystävänsä ja kissansa kanssa.

Albumin aloitusstripit ilmestyvät ennakkojulkaisuna Suomen Kuvalehdessä alkuvuodesta 2008.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510339343
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.