Surkeiden sattumusten sarja 12 Ratkaisun rajoilla

Snicket, Lemony

Hyvä lukija, 

jos tämä on ensimmäinen kirja, jonka löysit etsiessäsi luettavaa, silloin sinun on syytä tietää heti alkajaisiksi, että tämä viimeistä edellinen opus sinun pitäisi laskea kädestäsi heti ensi töiksesi. Surullista kyllä tämä on toiseksi viimeinen tarina Baudelairen orpojen elämästä ja toiseksi ensimmäinen kurjuuden, epätoivon ja ikävyyden tarjonnassa.

Luultavasti toiseksi viimeiset asiat, joista tahtoisit lukea, ovat harppuuna, katon auringonottosalonki, kaksi mystistä alkukirjainta, kolme tunnistamatonta kolmosta, pahamaineinen roisto ja pahanmakuinen curryannos.

Toiseksi viimeiset asiat ovat ensimmäisinä karttelulistalla, joten salli minun suositella, että lasket tämän toiseksi viimeisen kirjan ensimmäiseksi käsistäsi ja etsit jotain muuta luettavaa seuraavaksi, vaikkapa jonkin toisen tarinan toiseksi viimeisen osan tai tarinan, joka sisältää muita toiseksi viimeisiä asioita, jottei tämä toiseksi viimeinen kirja jää viimeiseksi, jonka koskaan luet.

Kaikella kunnioituksella,
Lemony Snicket

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510333815
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: N84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.