Remu - poika varjoiselta kujalta
Ei saatavilla

Remu - poika varjoiselta kujalta

Salo, Markku

Katupojan raamattu. Kertomus Remu Aaltosen tiestä katujen kasvatista suomalaisen rockin suureksi hahmoksi, legendaarisen Hurriganes-yhtyeen luojaksi.

Katupojan raamatun uusi tuleminen!

Kun mä 13-vuotiaana seisoin kadunkulmassa ja nojasin seinään, mun aika meni niin nopeesti etten mä voinu käsittää, ja yli puolet siitä mitä mä näin meni mun ohi. Mä mietin että onkohan tää normaalia että mä voisin seisoo koko ikäni siinä. Vai oonkohan mä hullu? Mulle ei tuu mieleen ees mun paras kaveri, nälkä, kun mulla on niin hyvä olo ja mä odotan vaan koko ajan jotain. Mutta kaikki menee vaan niin nopeesti että niiden katseesta on mahdoton saada kiinni.

Ja tänä päivänä kun mä kävelen samaan kulmaan, mun fiilis on just ihan sama. Paikat on vähän muuttunut, mutta se tärkein on siellä. Silloin mä hiffaan, että I’m forever young. Mutta jos se tuntuis ihan älyttömältä, että mä oon tuhlannu aikaani siinä kulmassa, niin silloin mä oisin vanha. Ja kaikista kovin bointsi on se että sun mieli on aina nuori, eli sä oot ikunen lapsi.

Markku Salon kirjan muotoon kirjoittama, Love Kirjojen vuonna 1984 julkaisema Poika varjoiselta kujalta on kertomus Remu Aaltosen tiestä katujen kasvatista suomalaisen rockin suureksi hahmoksi, legendaarisen Hurriganes-yhtyeen luojaksi. Sisäpiirin miehen oma kirja, katupojan raamattu. Kirjallisuutta, joka ilmestyessään vapautti kirjallisen ilmaisun, rikasti sen kieltä, esti sen kuivumisen.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510333006
Ilmestymisvuosi: 2007
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.