Madventures

Milonoff, Tuomas; Rantala, Riku; Lahdenmäki, Ari

Miten junailet itsesi kaukomaille pitkäksi aikaa? Miten selviät hengissä autiomaasta ilman vettä? Kuinka toimit, kun joudut korruptoituneen poliisin kuumottamaksi Afrikassa tai taifuunin uhkaamaksi Kaakkois-Aasiassa? Miten matkustat vastuullisesti ja selviät kulttuurisokista, joka väijyy vääjäämättä jokaista maankiertäjää?

Kansainvälisen seikkailijan opas on kattava itsenäisen matkailun käsikirja. Siitä selviää kaikki tarpeellinen reissun rahoituksesta ja reitti-ideoista lähtien.

Täydellinen tietopaketti kaikille itsenäisille matkailijoille: keltanokalle ja kokeneelle reissuruunalle, ulkomaille muuttavalle, liikematkailijalle, journalistille – jokaiselle, joka aikoo tutkia maailmaa valmismatkoja pidemmältä.

"Kirja on höpöttelystä huolimatta paras, perusteellisin ja ajantasaisin opas itsenäiseen matkailuun, mitä suomen kielellä on koskaan julkaistu." Mikko Husa, Aamulehti

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510332795
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 40.71
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Matkaoppaat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.