Surunauhalla sidotut: Läheisen itsemurha ja vertaistuki
Ei saatavilla

Surunauhalla sidotut: Läheisen itsemurha ja vertaistuki

Forsström, Sari - Franski, Rauni - Tamminen, Sirkka

Joka vuosi arviolta 1000 suomalaista tekee itsemurhan. He jättävät jälkeensä noin 10 000 surevaa läheistä. Itsemurha herättää läheisissä kysymyksiä, surua, syyllisyyttä ja häpeää. Sanoja tuskalle on usein vaikea löytää.

Surunauhalla sidotut on yleistajuinen teos, joka käsittelee läheisen itsemurhaa ja siitä selviytymistä sekä tunnekokemuksena että psyykkisenä prosessina. Kirja tarjoaa tietoa ja apua läheisensä menettäneille sekä tukea omaisten hätään.

Vertaistuen ja vapaaehtoistyön rooleja ja luonnetta tarkastellaan omaisten ja ammattilaisten näkökulmasta. Teos soveltuu hyvin myös sosiaali- ja terveysalalla työskentelevien ja alaa opiskelevien käsikirjaksi. Kirjoittajat ovat vapaaehtoistyössä toimivia, läheisen itsemurhan kokeneita omaisia ja ammattilaisia: psykiatreja, psykologeja ja pappeja.

Teos on Surunauha - Itsemurhan tehneiden läheiset ry:n 10-vuotisjuhlakirja. Se on koskettava lukukokemus kenelle tahansa, joka haluaa perehtyä itsemurhan aiheuttamaan suruun ja šokkiin ilmiönä.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510331972
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 59.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.