Suoraan sydämeen

Cain, Chelsea

Pirullisen jännittävä sarjamurhatrilleri!
Kiduttavan kaunis tappaja on yhtä vaarallinen kuin Hannibal Lecter

Gretchen Lowell on häikäisevä kaunotar – ja 200 ihmisen hyytävä teloittaja. Hänen julmuutensa ja kauneutensa eivät ole kärsineet yhtään siitä, että hän on viime aikoina viettänyt aikaansa kaltereiden takana. Etsivä Archie Sheridanilla, jota Gretchen on pitänyt vankinaan, on outo side tappajaan eikä tällä ole aikomustakaan päästää häntä otteestaan.

Archie, joka on lähellä fyysistä ja psyykkistä romahdustilaa, saa tutkittavakseen puistosta löytyneen kuolleen naisen tapauksen. Murhalla näyttää olevan yhteys senaattoriin, josta toimittaja Susan Ward on ollut tekemässä juttua. Archie ja Susan yhdistävät voimansa ja alkavat selvittää rikoksen taustoja. Gretchenillä on kuitenkin Archien varalle muita suunnitelmia ja sarjamurhaaja on myös päättänyt toteuttaa ne.

Suoraan sydämeen on itsenäinen toinen osa sarjaan, joka alkoi teoksella Sydänverellä vuonna 2007. Kirjan rikosjuoni on punottu jännittäväksi, ja tapahtumien virta kiihtyy loppua kohden huimaksi pyörteeksi. Romaanissa kiinnostavinta on kuitenkin psykologisen tarkasti kuvattu poliisin ja tappajan viha-rakkaussuhde, jonka taustoja Cain paljastaa kirja kirjalta enemmän.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510329658
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 84.5 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.